Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Yüreğir’de Temizlik Seferberliği…

Yüreğir’de Temizlik Seferberliği…

Yüreğir’de Temizlik Seferberliği…

Yüregir Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri rutin faaliyetlerinin yani sira her mahalleye ayri bir çalisma programi uygulayarak bölge bölge genel temizlik yapiyor.
Günlük rutin çalismalarinin yaninda mahalle mahalle uygulama yapan Yüregir Belediyesi tüm birimleri ile girdigi mahalleyi bastan asagiya elden geçiriyor. Çevre temizliginin saglanmasi ve vatandaslarin daha saglikli bir ortamda yasayabilmesi için Yüregir'de bütün tedbiri alan Yüregir Belediyesi ekipleri mahallelerde genel bakim ve temizlik çalismasi yapiyor.


107 mahalle için tek tek uygulama yapan ekipler girilen mahalleyi bastan asagi elden geçiriyor. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri asfalt ve onarim çalismasi yaparken, Park Bahçeler Müdürlügü ekipleri parklarda iyilestirme çalismalari ile sokak sokak çevre düzenlemesi yapiyor. Temizlik Müdürlügü ekipleri ise cadde ve sokaklari temizliyor, konteynirlari yikiyor ve dezenfekte ediyor, moloz ve yikinti atiklarini toparlayarak depolama istasyonuna naklediyor. Bu kapsamda ekipler son olarak Büyükkapili ve Herekli mahallelerinde çalisma yapti.

Salginin seyrinin artis gösterdigi Adana’da herkesin temizlige özenle dikkat etmesi gerektiginin altini çizen Baskan Kocaispir, “Adana’nin ikinci büyük ilçesiyiz. Sorumlulugumuz büyük farkindayiz ve bu bilinçle hareket ediyoruz. Modernize ettigimiz araç filomuzla ekiplerimiz her gün dört bir koldan ilçemizin temizligini yapiyor. Bütün bu çalismalarimiz ile birlikte bir de mahalle mahalle topyekûn çalisma yapiyoruz. Maalesef ilimizde salgin sürecinde zor günler geçiriyoruz. Ciddi bir artis söz konusu. Özellikle bugünlerde temizlik kurallarina hep birlikte daha hassas davranmamiz gerekiyor. Bu kapsamda titizlikle çalisan ekiplerimizi kutluyorum.” dedi.
Yapilan çalismalardan memnun olduklarini belirten mahalle sakinleri ise Baskan Kocaispir ve ekibine tesekkür etti.

 



  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı